"El seu soci de confiança en solucions elèctriques sostenibles i eficients."


Instal·lacions Lara neix fa més de 10 anys, amb l'objectiu de poder proveir l'alta demanda del sector en instal·ladors autoritzats, qualificats i responsables.

Amb absoluta dedicació, comptant amb una trajectòria professional de més de 20 anys en el sector, el nostre CEO, Jose Antonio Lara, va impulsar el creixement d'aquesta empresa obtenint una evolució notable dins del sector de les instal·lacions.

Gràcies a les incorporacions de diferents membres en l'organigrama de treball, hem aconseguit formar un equip altament competitiu i de gran valor humà. Són aquests valors els pilars fonamentals d'aquesta empresa, aconseguint transmetre els conceptes que defineixen el nostre compromís.

En els últims anys hem prestat servei a importants empreses, Institucions i Administracions Públiques. Afermant el nostre posicionament dins del sector.

Actualment abastem tot tipus d'instal·lacions elèctriques en baixa tensió i telecomunicacions, instal·lacions d'energies renovables i carregadors de vehicles elèctrics, instal·lacions de climatització, lampisteria i sanejament.

Uneixi's a nosaltres en aquest emocionant viatge cap a un futur més net i eficient. Junts, podem il·luminar el camí cap a un món millor.

CONTACTE